• 0 Producten - 0,00
    • No products in the cart.
Monti Muis en Molletje Maarten

Molletje Maarten is heel verdrietig. Hij wil zó graag zijn droom beleven: buschauffeur worden van de slakken in het park. Alleen … ziet Molletje Maarten bijna niks. En zo kan hij onmogelijk een bus besturen.

Gelukkig heeft Monti Muis voor alles een oplossing. Want alles kan, als je er maar in gelooft!

Monti Muis schakelt de hulp in van van Rika Rups. Die kan héél goed zien. Ze vertelt Molletje Maarten naar waar hij moet sturen. Het wordt een spannende rijles, want Rika Rups let niet altijd goed op …

Een heerlijk prentenboek voor kinderen van 4 tot 7 jaar. Over doorzettingsvermogen, dromen en vriendschap. Voor de allerkleinsten is er ook wat leuks: op elke pagina kan je geniepig miertje zoeken!

Monti Muis en Belleroosje

Belleroosje is triest, want ze kan niet op 1 poot blijven staan. Steeds valt ze om. Bovendien durft ze niet meer te oefenen, want ze valt van zó hoog dat ze blauwe plekken krijgt. Ze durft niet naar het jaarlijkse flamingofeest.

Gelukkig heeft Monti Muis voor alles een oplossing. Want alles kan, als je er maar in gelooft!

Monti Muis roept al zijn vrienden bijeen die hun wol, veren en pluimen aan Belleroosje geven. Ze maken een héél dicht zacht oefendeken voor haar. Zo kan Belleroosje blijven oefenen, zonder zich pijn te doen.
Zal het haar lukken? …